Ласкаво просимо в офіційний
інтернет-магазин Kela
Всі ми звикли до мисок на своїй кухні. Таким посудом користувалися і наші бабусі, і наші мами. Все тому що миски, особливо металеві - посуд невибагливий і практично вічний, якщо з ним правильно поводитися. Та й у побуті вони завжди затребувані: у них можна змішувати інгредієнти, готувати креми та пасти, маринувати продукти, зберігати напівфабрикати та ще багато чого різного. Саме такі, потрібні в господарстві, довговічні та зовні привабливі, легкі та міцні миски з харчової нержавіючої сталі й пропонує своїм покупцям німецький виробник посуду та кухонного приладдя – компанія Kela, а купити миски Kela можна в цьому ынтернет магазины. І це не просто металеві миски, яких багато на полицях супермаркетів чи господарських магазинів. Це спеціальні миски для змішування – окремий вид посуду, виведений кулінарами Європи спеціально, щоб полегшити свою роботу та зробити процес приготування різноманітних страв швидшим, а результат – максимально якісним. Так що миски для змішування - це саме той посуд, за наявністю якого можна визначити, чи це професійна кухня, чи кухня кухаря-аматора. Навіть якщо йдеться не про кафе або ресторани, де миски для змішування є завжди і у великому асортименті, а про просту домашню кухню. Адже і професійний кухар, і досвідчений аматор завжди будуть користуватися найкращим, практичним і функціональним посудом, навіть коли готують для себе або своєї сім'ї. Тому для збивання білків, приготування кремів чи соусів, або для замішування тіста вони використовуватимуть спеціальні миски для змішування. І тільки люди випадкові на кухні в таких випадках можуть задовольнятися тим посудом, який є, намагаючись знайти вічний компроміс між швидкістю, якістю та задоволенням від приготування їжі.
І якщо настала вже пора, і ви вирішили купити миску для змішування, звичайно ж, перш за все потрібно звернути увагу на миски з нержавіючої сталі, і ось чому. Такі миски одночасно і легкі (за рахунок тонких стінок), і міцні (нержавіюча сталь, на відміну від алюмінію, матеріал набагато міцніший). Миски для змішування з нержавіючої сталі не розіб'ються при падінні, вони витримують тривалу дію високих температур, а після готування їх дуже легко відмити (у тому числі і в посудомийній машині). Тому, якщо хочете обзавестися на своїй кухні таким самим посудом, як у професійних кухарів, дотримуйтесь простого правила: жодного скла, пластику чи алюмінію – лише нержавіюча сталь. І останнє: хоч ці металеві миски і називаються мисками для змішування, область їх застосування набагато ширша, ніж просто змішування інгредієнтів. У таких мисках дуже зручно збивати білки та готувати рідке тісто, перемішувати та заправляти салати. Та чи варто перераховувати все, адже є безліч способів застосування у цього простого і водночас універсального посуду. Недарма ж серед багатьох професійних кухарів у Європі дуже популярні саме миски для змішування від німецької компанії Kela.