Каталог товарів
Список порожній

Ласкаво просимо в офіційний
інтернет-магазин Kela

Або увійдіть як користувач

Маслянки

Товарів на сторінці
Сортировка
Фільтри
  • Фільтри
  • Ціна
    -
  • Колекція
  • Ширина
  • Колір
  • Матеріал
  • Довжина
  • Висота

Посуд для зберігання вершкового масла

Маслянки кухонні для вершкового масла - яку вибрати, яка краща Використовувати маслянки для зберігання вершкового масла стали відносно нещодавно. Раніше масло зазвичай зберігали просто в упаковці, від чого воно швидко окислювалося під впливом кисню та плюсової температури, і жовтіло. Нині у продажу є різноманітні спеціальні ємності для зберігання вершкового масла – маслянки. Вони значно збільшують термін використання масла без втрати ним своїх смакових якостей. Зазвичай класична маслянка складається з двох роздільних частин: піддону (тарілки) та кришки. Форма класичної масляни - прямокутна, рідше овальна або кругла. Піддон або тарілочка для масла (нижня частина маслянки) буває з бортиками і без них. Піддони з бортиками найчастіше використовуються для зберігання м'якого бутербродного масла, яке не потрібно різати ножем. А без ботиків – для твердої вершкового масла.

За матеріалами, з яких виготовляються маслянки, різноманітність значно більша. Найдовговічніші і тому найдорожчі маслянки цілком (і піддон, і кришка) виготовлені з харчової нержавіючої сталі. У цього матеріалу маса переваг: нержавіюча сталь не окислюється і не окислює продукти, що з нею контактують; вона стійка до механічних пошкоджень (не б'ється при падінні на підлогу, не розтріскується при різкій зміні температур. Єдиний незначний мінус маслянки з нержавіючої сталі - висока теплопровідність металу. А значить влітку у спеку, і особливо під впливом прямих сонячних променів, метал може швидко нагріється і масло, що знаходиться всередині такої маслянки, швидко розтане.

Також бувають маслянки цілком керамічні та комбіновані (керамічний або металевий піддон та скляна кришка). У таких маслянок є ті ж самі  переваги, що й у маслянок з нержавіючої сталі, плюс вони на порядок краще тримають температуру всередині, під закритою кришкою. Але й у них також є одна невеичка вада. І кераміка, і скло - матеріали крихкі і при падінні, наприклад, зі столу, з великою ймовірністю вони можуть тріснути або розбитися зовсім. Ціна таких маслянок буває на порядок нижча, ніж у маслянок з нержавіючої сталі з іншими аналогічними параметрами.

В асортименті маслянок німецької компанії KELA є моделі всіх трьох перерахованих вище типів. Вони дійсно різні за розмірами та за матеріалами, але що поєднує ці масляни між собою, так це справжня німецька якість та сучасний дизайн. Яку з них вибрати - вирішувати покупцю, виходячи з перелічених тут якостей матеріалів та зовнішніх даних кожної конкретної маслянки. Але можемо запевнити: будь-яка з маслянок KELA, які продаються в нашому офіційному інтернет-магазині, буде виключно оригінальною і гарантовано впорається із закладеними в неї функціями — продовжить термін зберігання вершкового масла, зберігаючи його зовнішній вигляд та смакові якості. Крім того, кожному, хто купить у нас маслянку KELA, так само й інші товари, ми гарантуємо безкоштовну доставку по Україні однією з обраних кур'єрських служб.

Назад
Корзина
Корзина ещё пустая
Назад
Сравнение
Список порожній