Каталог товарів
Список порожній

Ласкаво просимо в офіційний
інтернет-магазин Kela

Або увійдіть як користувач

Ножі кухонні

Товарів на сторінці
Сортировка
Фільтри
  • Фільтри
  • Ціна
    -
  • Колір
  • Довжина
  • Матеріал
  • Матеріал ручки
  • Колекція

Кухонні ножі від німецького виробника — компанії KELA

Щоб процес приготування їжі дарував лише позитивні емоції, необхідно мати на кухні комплект хороших якісних гострих ножів. Саме комплект, тому що кожен нож має своє призначення. У продажу  багато різних кухонних ножів, що відрізняються і розмірами, і формою, і за типом заточування леза. Тому покупяцям непідготовленим часом буває непросто зрозуміти, які ножі для чого призначаються та який саме ніж вибрати з усього асортименту, представленого в нашому інтернет-магазині.

Найвідоміший і мабуть найпоширеніший вид кухонних ножів - це кухарський ніж, або шеф-ніж, як його іноді називають. Такий ніж повинен бути в кожному будинку, на кожній кухні, у кожного кухаря. Відмінна риса кухарського ножа – широке лезо із загостреним кінцем. Довжина клинка у кухарських ножів може бути в межах від 15 до 25 см. (іноді й більше), ширина біля рукоятки - 4-6 см. Оскільки форма класичного кухарського ножа завжди незмінна, то зі більшенням довжини його клинка пропорційно збільшується і його ширина. Кухарський ніж універсальний, підходить і для подрібнення, і для нарізки, і для шаткування. Кухарські ножі входять до складу практично кожного набору ножів, що подаються на нашому сайті.

Ще один дуже поширений вид кухонних ножів - універсальний ніж На відміну від кухарського, клинок універсального ножа трохи коротший і найчастіше вужчий. Довжина його варіює від 12 до 20 см., при середній ширині близько 3 см. Як випливає з назви, підходить він практично для будь-яких кухонних операцій: від нарізування та шаткування, до чищення та обвалки. Звідси особлива популярність універсальних ножів. На нашому сайті ви можете купити універсальні ножі різних розмірів, з ручками різних кольорів, як у наборах, так і поштучно.

Окрім універсальних ножів існують також і ножі вузькоспеціальні. Наприклад, ножі для хліба. У таких ножів зазвичай вузьке довге лезо з хвилястим заточенням. Ножем для хліба незручно нарізати ковбасу або чистити овочі, але якщо стоїть завдання нарізати свіжий хліб рівними гарними скибочками, то жоден інший ніж не впорається з нею так само легко і швидко, як ніж для хліба. Схожа історія з ножами для сиру. Такі ножі мають лезо середньої довжини (зазвичай, близько 15 см), зубчасте (серрейторне) заточування та роздвоєне на кінці вістря. Ще одна особливість ножів для сиру – це великі довгасті отвори на клинку, які виключають налипання м'якого сиру.

І, мабуть, найнезвичайніший з усіх представлених на нашому сайті ножів — це ніж для піци. У традиційному поданні він взагалі не виглядає, як ніж, і тим не менш чудово справляється з розрізанням свіжоспеченої піци, тонкого пирога або хачапурі. Лезо ножа для піци має форму плаского диска з гострою гладкою кромкою. І ріже такий ніж не за допомогою поступальних рухів, як більшість інших ножів, а в результаті обертання гострого диска, що перекочується по обробній дошці подібно до колеса.

Назад
Корзина
Корзина ещё пустая
Назад
Сравнение
Список порожній