Каталог товарів
Список порожній

Ласкаво просимо в офіційний
інтернет-магазин Kela

Або увійдіть як користувач

Термометри для м'яса

Товарів на сторінці
Сортировка
Фільтри
  • Фільтри
  • Ціна
    -
  • Матеріал
  • Діаметр

Термометри для м'яса від європейського виробника

Термометри для м'яса прийшли свого часу в Європу з Америки, де найбільш розвинена культура приготування та споживання продуктів барбекю (та й саме це слово родом з Америки), а до нас в Україну термометри для м'яса поставляються найчастіше з Європи (або з Китаю, але європейськими виробниками). Також і німецька компанія Kela представляє на українському ринку свої прості та надійні механічні термометри для м'яса. Професійні кухарі та мангальщики давно вже користуються цими засобами вимірювання температури м'ясних продуктів, щоб кожна страва була приготовлена ​​однаково добре, чітко за технологією та без неприємних сюрпризів. Але з кожним роком такі термометри користуються все більшою популярністю і серед звичайних людей, для яких приготування м'яса на грилі не робота, а спосіб приємно провести час. І справді, навіщо випробовувати долю, ризикуючи зіпсувати не тільки продукти, але й всю трапезу цілком, якщо можна купити недорогий та якісний термометр для м'яса Kela і раз за разом отримувати шашлик або стейки потрібної прожарки.


Мало хто замислюється над тим, але кожен вид м'яса має свою оптимальну температуру приготування, і "на око" визначити її практично неможливо. Ба більше, якщо температура м'яса під час приготування виявиться вищою за встановлену - м'ясо вийде сухим та жорстким, а якщо нижче - з'явиться ризик отримати неприємності зі здоров'ям через патогенні мікроорганізми, які можуть перебувати в сирому м'ясі. Та й не всі люди люблять сире м'ясо. Тому для різних видів м'яса потрібні різні температурні режими. Наприклад, яловичину та телятину професійні кухарі рекомендують готувати за температури 60-75°С; свинину та баранину потрібно розігрівати трохи більше - до 80-85°С; та найбільша температура знадобиться, як це не дивно, для приготування м'яса птиці — 90-95°С.

Користуватися термометрами для м'яса Kela дуже легко. Щоб дізнатися температуру м'яса, що готується, або м'ясних продуктів потрібно всього лише встромити стрижень з датчиком температури в середину шматка за хвилину до передбачуваної готовності. Стрілка на шкалі термометра покаже внутрішню температуру м'яса, і залежно від цих показань ви зможете скоригувати час приготування; чи зняти його з вогню тут же, чи навпаки, потримати над жаром трохи довше, ніж це спочатку планувалося. Особливо актуально використовувати термометр для м'яса, коли ви готуєте не на електричному грилі, а на вугіллі, так як температура вугілля щоразу різна і час приготування одного і того ж шматка м'яса може дуже відрізнятися.

Незважаючи на простоту використання термометрів для м'яса, є все ж таки кілька правил, яких потрібно дотриматися для отримання ідеального результату. Насамперед важливо встромити щуп термометра саме в м'ясну м'якоть, а не вперти його в кістку або занурити в прошарок жиру. Інакше показання термометра можуть бути неточними. Також небажано проколювати щупом скоринку, що утворилася на м'ясі, дуже часто або в різних місцях, щоб уникнути втрати м'ясного соку, без якого навіть правильно приготовлене м'ясо за підсумком вийде сухим. І останнє правило: при виборі термометра зверніть увагу на довжину щупа. Так як температура м'яса буде вимірюватися всередині м'ясних волокон і якомога ближче до середини шматка, то сам шматок м'яса має бути товщиною приблизно до половини довжини стрижня. Занадто короткий стрижень не дістане до середини великого шматка, а надто довгий при невеликій товщині м'яса, проткне шматок наскрізь або випадатиме з нього.

Назад
Корзина
Корзина ещё пустая
Назад
Сравнение
Список порожній