Ласкаво просимо в офіційний
інтернет-магазин Kela
Працюємо в блекаут
Оплата. Готівкою при отриманні товару, онлайн картами Visa/MasterCard, безготівковий розрахунок для юридичних осіб, кредит/розстрочка.
Молоток для м'яса дерев'яний KELA Maribor виготовлений з бука. За допомогою молотка Maribor ви зможете відбити стейки, щоб вони вийшли особливо ніжними і соковитими. Довжина - 9,5 см, ширина - 5 см, висота - 29,5 см.
Чим краще молоток для відбивання м'яса у вас в руках, тим менше сил і часу піде на обробку свинини, яловичини або птиці. Цей важливий аксесуар потрібен для розм'якшення волокон. Але якщо взяти неправильний інструмент, з м'ясного шматка витечуть зайві соки, а страва вийде сухою жорсткою.
Німецький виробник посуду та начиння для кухні KELA представляє зручний і функціональний дерев'яний молоток для м'яса KELA MARIBOR. Він виготовлений з деревини твердого бука і зручно лежить у руці. Для якісного відбивання м'яса має металевий наконечник. За допомогою молотка Maribor ви зможете відбити стейки, щоб вони вийшли особливо ніжними і соковитими, а організму було простіше засвоювати жири і білки, які містяться в ньому. Довжина - 9,5 см, ширина - 5 см, висота - 29,5 см.
Рецептів приготування відбивних дуже багато, але аксесуар для відбивання м'яса один. З дерев'яним молоток для м'яса KELA MARIBOR можна приготувати відбивні з сиром, чорносливом, ананасом, в тісті, в сухарях тощо.
Порада від KELA: Виділіть для відбивання м'яса окрему кухонну дошку. Зубці молотка, навіть якщо вони невисокі, з часом пошкодять поверхню дошки і приведуть до її непридатності. Тому краще завжди виконувати процедуру на одному покритті, яке не шкода пошкодити зубчиками.
Молоток для м'яса дерев'яний KELA Maribor виготовлений з бука. За допомогою молотка Maribor ви зможете відбити стейки, щоб вони вийшли особливо ніжними і соковитими. Довжина - 9,5 см, ширина - 5 см, висота - 29,5 см.
Чим краще молоток для відбивання м'яса у вас в руках, тим менше сил і часу піде на обробку свинини, яловичини або птиці. Цей важливий аксесуар потрібен для розм'якшення волокон. Але якщо взяти неправильний інструмент, з м'ясного шматка витечуть зайві соки, а страва вийде сухою жорсткою.
Німецький виробник посуду та начиння для кухні KELA представляє зручний і функціональний дерев'яний молоток для м'яса KELA MARIBOR. Він виготовлений з деревини твердого бука і зручно лежить у руці. Для якісного відбивання м'яса має металевий наконечник. За допомогою молотка Maribor ви зможете відбити стейки, щоб вони вийшли особливо ніжними і соковитими, а організму було простіше засвоювати жири і білки, які містяться в ньому. Довжина - 9,5 см, ширина - 5 см, висота - 29,5 см.
Рецептів приготування відбивних дуже багато, але аксесуар для відбивання м'яса один. З дерев'яним молоток для м'яса KELA MARIBOR можна приготувати відбивні з сиром, чорносливом, ананасом, в тісті, в сухарях тощо.
Порада від KELA: Виділіть для відбивання м'яса окрему кухонну дошку. Зубці молотка, навіть якщо вони невисокі, з часом пошкодять поверхню дошки і приведуть до її непридатності. Тому краще завжди виконувати процедуру на одному покритті, яке не шкода пошкодити зубчиками.